Lees hier alle ervaringen van mensen die jou zijn voorgegaan en een behandeling hebben gehad bij Massage & Welzijn.

Wil je zelf ook een ervaring delen? Leuk! Dan nodig ik je van harte uit om deze hieronder achter te laten en als je wilt, kan dat ook anoniem.

 

4 thoughts on “Ervaringen

 1. Een massage van Annemieke is genieten. Als je wilt kletsen kan dat (soms moet ik even mijn ei kwijt na een drukke periode), maar een ontspannen massage is stilte is ook mogelijk. Ze brengt je goed in de ontspanning en voelt precies waar je pijnpunten zitten die ze vervolgens extra aandacht geeft. Ik kom altijd ontspannen en los weer thuis na een massage. Dus aanrader!

 2. Ik heb inmiddels meerdere massages van Annemieke mogen ontvangen, en ze weet toch iedere keer weer precies de aandacht te geven waar deze nodig is.
  Als ‘rugpatiënt’ heb ik zo m’n moeilijke plekken, maar Annemieke weet ook knopen of verklevingen op (voor mij) onverwachte plekken goed te vinden en aan te pakken.
  Zo heeft een prettige aanraking, en pakt alles (ook pijnlijke plekken) iedere keer weer dusdanig aan, dat ik aan het eind (wat altijd te vroeg is) bijna lig te slapen.

  Daarnaast ervaar ik Annemieke als een laagdrempelig persoon. Er is gemakkelijk een praatje met haar te maken, maar een half uur stil zijn gaat ook heel comfortabel.
  Aanrader!

 3. Na aanleiding van een ernstig verkeersongeluk heb ik meerdere massages bij Annemieke genomen.

  Ik vond het moeilijk om te kunnen ontspannen, waardoor ik niet snel genoeg van de tafel af wilde. Annemieke heeft er voor gezorgd dat dit geen enkel probleem meer is. Nu lig ik graag nog wat langer.

  Annemieke is geïnteresseerd en kijk naar het hele plaatje. Heel fijn.

 4. Elke maand gaan mijn man en ik langs voor een massage, daar kijk ik steeds erg naar uit! Annemieke kan heel fijn masseren en is ook erg professioneel. Als je lichamelijke klachten hebt kan ze tips geven en concentreert ze zich hierop waar nodig. Een keer in de maand heerlijk genieten en ontspannen, een aanrader voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.