Niemand kan door het leven zonder één enkele aanraking te krijgen of te geven. Iedereen vindt het heerlijk om aangeraakt te worden, hoe subtiel ook.

Toen ik in 2011 uit nieuwsgierigheid de opleiding sportmassage ben gaan volgen, ontdekte ik mijn passie en daarbij het heerlijke gevoel wat een massage geven, mij geeft. Ik vind het namelijk heerlijk om te merken dat mensen ontspannen en helemaal tot rust komen wanneer ik ze masseer en dat geeft mij weer ontspanning.
dsc_1276_bewerkt

Na het succesvol afronden van de opleiding sportmassage bij de NGS bleef het idee om een eigen praktijk te beginnen rondzingen in mijn hoofd en heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Massage & Welzijn werd opgericht maar ik vond niet dat ik met de sportmassage alleen, voldoende te bieden had. Daarom ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen om diverse massagestijlen eigen te maken en dat zal ik ook blijven doen. Niet alleen voor mezelf maar ook voor jou, als cliënt. Het geeft mij een super gevoel dat ik bij jou als cliënt pijn kan verlichten of je kan laten ontspannen en je het genot van een moment voor jezelf kan laten ervaren.